مطالب

کاربرد و خواص عصاره مالت جو

پودر عصاره مالت یکی از مشتقات جو است که از پودر کردن عصاره مالت تهیه شده و از مالت (جو جوانه زده و برشته شده) به روش افشان بدست می آید.

اهمیت شیر خشک در صنعت مواد غذایی

شیر خشک حاصل تبخیر آب شیر و تبدیل شدن شیر به پودر است. تبخیر آب شیر باعث افزایش ماندگاری آن و ایجاد محصولی مناسب جهت استفاده در صنایع غذایی و نوشیدنی میشود.

پودر آب پنیر چیست و چه کاربردی دارد؟

هنگام تولید ماست و پنیر، مایع زرد رنگی از لخته شیر تولید میشود که پودر آب پنیر حاصل خشک شدن آن است.

محصولات گلشاد

محصولات این شرکت شامل انواع پودرهای شیر خشک صنعتی، پودر آب پنیر به صورت سفید و رنگی در فرمول های مختلف و سایر پودرهای طعم دهنده با بهترین کیفیت به عنوان کالای واسطه ای جهت استفاده در تولید انواع لبنیات و بستنی، اسنک، چپیس، کیک و کلوچه؛ فرآوردهای گوشتی، ماکارانی، شکلات و غیره عرضه می‌گردد.

تلفن: 05135413689-90

ایمیل: info@golshad.ir

ساعات کاری: 7 الی 15

درخواست تماس

با ما در تماس باشید