پودر آب پنیر چیست و چه کاربردی دارد؟

پودر آب پنیر چیست و چه کاربردی دارد؟

هنگام تولید ماست و پنیر، مایع زرد رنگی از لخته شیر تولید میشود که پودر آب پنیر حاصل خشک شدن آن است.

این محصول در رنج های مختلف  PHو رنگ، دسته بندی می گردد.
موارد مصرف آب پنیر رنگی و آب پنیر سفید با PH حدودی ۵/۵-۸/۴ عمدتاً در صنایع غلات حجیم شده می باشد.

آب پنیر سفید با طعم ترش در صنایع کشک و قره قروت مورد مصرف قرار می گیرد. آب پنیر سفید با طعم شیرین و PH بالا در صنایع کیک و کلوچه، بستنی، شکلات و بیسکویت و دسر به عنوان جایگزین بخشی از مصرف شیر خشک کاربرد دارد.

پودر آب پنیر علاوه بر طعم دادن به خوراکی هایی همچون چیپس، پاپ کورن و آجیل، دارای مواد معدنی، فیبر و پروتئین میباشد.
پروتئین پودر آب پنیر یک پروتئین کامل محسوب می‌شود چرا که حاوی ۹ آمینو اسید ضروری است.

از جمله خواص و فواید این پروتئین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • تشکیل ماهیچه
  • کاهش وزن
  • کاهش چربی بدن
  • ضد سرطان
  • کاهش کلسترول
  • افزایش سطح ایمنی بدن
  • کاهش فشار خون


این محصول به 3 روش استخراج میشود:

پودر آب پنیر سنتی (سفید و رنگی )
با طعم مرسوم پنیر و پروتئین 8 تا 10 درصدی

پودر آب پنیر یواف (پرمیت) ( سفید و رنگی)
آب پنیر به روش اولترافیلتراسیون تا رطوبت 3 تا 4 درصد خشک میشود و دارای کمتر از 10 درصد پروتئین، ویتامین، املاح معدنی و لاکتوز است.

پودر آب پنیر دمینرال
دمینرال به معنای بدون مواد معدنی و ویتامین است. مقدار پروتئین در این روش بیشتر اما فاقد مواد معدنی و طعم شور و ترش است. میزان پروتئین در این روش بین 10 تا 15 درصد و دارای لاکتوز است.

محصولات گلشاد

محصولات این شرکت شامل انواع پودرهای شیر خشک صنعتی، پودر آب پنیر به صورت سفید و رنگی در فرمول های مختلف و سایر پودرهای طعم دهنده با بهترین کیفیت به عنوان کالای واسطه ای جهت استفاده در تولید انواع لبنیات و بستنی، اسنک، چپیس، کیک و کلوچه؛ فرآوردهای گوشتی، ماکارانی، شکلات و غیره عرضه می‌گردد.

تلفن: 05135413689-90

ایمیل: info@golshad.ir

ساعات کاری: 7 الی 15

درخواست تماس

با ما در تماس باشید