پودر عصاره مالت

سایر فرآورده های پودری

سایر فرآورده های پودری

پودر عصاره مالت یکی از مشتقات جو است که از پودر نمودن عصاره مالت تهیه شده از مالت (جو جوانه زده و برشته شده) به روش افشان  بدست می آید.

این فرآورده بدلیل ویژگیهای آنزیمی، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه ای آن در دنیا مورد توجه فراوان است.

همچنین ویتامین های موجود در این فرآورده مخصوصاً ویتامین B ارزش تغذیه ای آنرا بسیار بالا می برد.

پودر عصاره مالت حاوی مالتوز، ساکاروز، دکسترین، پروتئین و سایر مواد مغذی و انواع ویتامین می باشد.

یکی از کاربردهای پودر عصاره مالت در صنایع غذایی است.

از این فرآورده در قنادی ها، تهیه بیسکویت، کراکرهای تخمیری، انواع کارامل، شیرینی، غلات صبحانه  و شیر استفاده می گردد.

                                                                           

ویتامین های عصاره مالت

مقدار (میلی گرم بر گرم)ویتامین
۵/۶-۵/۴B1ویتامین
۴-۲B2ویتامین
۱۳۰-۹۰PPویتامین
۸-۶B6ویتامین
۵/۵اسید پنتوتینیک
۱۷%بیوتین

تجزیه شیمیایی عصاره مالت تغلیظ شده 

مقدار برحسب درصدترکیب
۶۰-۴۰مالتوز
۳۰-۲۰دکسترین
۵پروتئین
۵/۱خاکستر
۲۵-۲۰آب

Order Form

Want the product? Fill in the order form below.