پودر شیر خشک تیپ بندی
محصولات لبنی
محصولات لبنی
بر مبنای نیاز مصرف کننده در صنایع گوناگون میزان چربی و پروتئین در این محصول بالانس گردیده و در تیپ های ۱و ۲و۵ (A-B-C ) موجود می باشد.
این دسته از محصولات شیر خشکی نیز پس از تحویل شیر تازه و مرغوب و تلفیق آن با سایر
پایه های لبنی مطابق چربی و پروتئین درخواستی و مطابق ذائقه مشتری تنظیم و بالانس می گردد.
و در صنایع مختلف ذیل کاربرد دارد.
- کیک و کلوچه
- شیرینی و بیسکویت
- شکلات و تافی
- صنایع لبنی
- بستنی و دسر
- صنایع گوشتی