پودر شیر خشک تیپ بندی

محصولات لبنی

محصولات لبنی

بر مبنای نیاز مصرف کننده در صنایع گوناگون میزان چربی و پروتئین در این محصول بالانس گردیده و در تیپ های ۱و ۲و۵ (A-B-C  ) موجود می باشد.

این دسته از محصولات شیر خشکی نیز پس از تحویل شیر تازه و مرغوب و تلفیق آن با سایر
پایه های لبنی مطابق چربی و پروتئین درخواستی و مطابق ذائقه مشتری تنظیم و بالانس می گردد.
و در صنایع مختلف ذیل کاربرد دارد.

 

  • کیک و کلوچه
  • شیرینی و بیسکویت
  • شکلات و تافی
  • صنایع لبنی
  • بستنی و دسر
  • صنایع گوشتی

Order Form

Want the product? Fill in the order form below.